Belediye sınırları içinde Belediyenin adına kayıtlı veya tasarrufundaki her türlü gayri menkullerinin korunması ve değerlendirilmesi, Resmi Kurum ve Kuruluşlara ait yerlerin işgalden korunması ve 775 sayılı kanuna göre Zabıta Müdürlüğü ve ilgili diğer birimlerle birlikte işgalden arındırılması, Belediyeye gelir getirmek amacıyla kiraya verme, kiraların zamanında belirlenmesi ve tahsillerin sağlanması, imar planlarına göre yol, yeşil alan, park ve çocuk bahçesi alanında kalan şahıs parsellerinin planın tahakkuku açısından 2942/4650 sayılı​​ yasaya göre istimlak işlemlerinin yürütülmesi, ihtiyaç halinde gayrimenkul kiralama, satın alma, takas vb. işlemlerinin yapılması ve konularına göre ilgill yasalar uyarınca işlemlerin yürütülmesi Müdürlüğün başlıca görevleridir.

İLETİŞİM : 0282.7680150

Adres & Telefon