Yeniköy’de Sağlık Ocağı Hizmete Açılacak

Saray Belediye Meclisi Temmuz ayı olağan Meclis toplantısı 1.birleşimi, 8 Temmuz Pazartesi günü saat 17.30-19.30 saatleri arasında Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş başkanlığında Saray Kent Konseyi Kültür Evi’nde yapıldı.

Saray İlçe Sağlık Müdürlüğünün Yeniköy Atatürk Mahallesi’nde bulunan belediye hizmet binasının tahsisi talebi oy birliğiyle gündeme alındı. 5393 sayılı Belediye Kanunu gereği Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş’e protokol yapma yetkisi oybirliğiyle verildi. Yeniköy Atatürk Mahallesi’nde bulunan Belediyeye ait binanın 2.katı bedelsiz olarak 10 yıl süreyle sağlık ocağı olarak Saray İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne oybirliğiyle tahsis edildi. Türkiye Kömür İşletmeleri taşınmazlar üstünde plan tadilatı talebi gündeme alınarak İmar Komisyonu’na sevk edildi.