Cumhuriyet Kupası Açılış Maçları

Saray Kaymakamlığı, Saray Belediyesi, Saray Belediyespor ve Saray İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen Cumhuriyet Kupası, bugün oynanan maçlarla başladı.

Turnuvaya, ilköğretim 3. ve 4. sınıf ile ortaokul 5. sınıf öğrencilerinden oluşan takımlar katılıyor. Cumhuriyet Kupası’nın ilk gününde başlama vuruşunu Saray Kaymakamımız Adnan Tezcan yaptı. Saray Belediye Başkanımız Özgen Erkiş Türkiye Belediyeler Birliği’nin toplantısına katıldığı için şehir dışında olduğundan, Saray Belediyesi’ni Belediye Başkan Yardımcımız Fuat Ünal temsil etti.

Turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, 25 Ekim tarihine kadar devam edecek turnuvada tüm takımlarımıza ve çocuklarımıza başarılar diliyoruz.